Rezervacije
Pošaljite upit
1 odraslih
0 djece
Noćenje i doručak
Polupansion
Rezervacije
Vaš upit je poslan.
Otkrijte pravo zadovoljstvo odmora i užitka jedinstvene lokacije na kojoj se smjestio Hotel Sunce
Ukratko o Hotelu Sunce

Hotel Sunce je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na samoj obali, u središtu grada.

Pogodna i blaga mediteranska klima, obilje sunčanih dana i kristalno čisto more omogućuju našim gostima nezaboravan doživljaj ljetovanja. Ljetovanje u takvom ambijentu poseban je doživljaj za svakoga, doživljaj za pamćenje.

Osim pogodnosti kojima nas je priroda obdarila, trudimo se i da naše ljubazno osoblje bude u svakom trenutku gostima na raspolaganju, te da na taj način zaokružimo dojam savršenog ljetovanja.

Dođite i uvjerite se sami ...

Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Duga i topla ljeta u Neumu Duga i topla ljeta u Neumu Duga i topla ljeta u Neumu Duga i topla ljeta u Neumu Duga i topla ljeta u Neumu Duga i topla ljeta u Neumu Duga i topla ljeta u Neumu Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce Ukratko o Hotelu Sunce
Naša lokacija

Neum se nalazi na području turističke regije južnog Jadrana , te je jedini izlaz Bosne i Hercegovine na Jadransko more.

Odlikuje se dugim i toplim ljetima i kratkom i blagom zimom, te ide u red primorskih mjesta s najvećim brojem sunčanih dana.

Ukratko o nama

Hotel Sunce je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na samoj obali, u središtu grada.

Hotel raspolaže sa 400 kreveta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i apartmanima, te suvremenim ugostiteljskim sadržajima.

Sva prava pridržana © 2019 Hotel Sunce
Razvili: IDSolutions